Širvintų savivaldybė toliau „pučia“ savo administracinį aparatą

Širvintų savivaldybė

Masinis atleidimas?

Širvintų savivaldybė
Širvintų savivaldybė

Užuot 2010 metų pradžioje skleidusi kalbas apie galimus masinius Širvintų rajono savivaldybės darbuotojų atleidimus, administracija savo varganame biudžete suranda nemenkų lėšų priimti į darbą naujus tarnautojus.
Kaip skelbiama Širvintų rajono savivaldybės tinklapyje www.sirvintos.lt, „2010 m. balandžio 26 d. Širvintų rajono savivaldybės administracijos Infrastruktūros skyriaus vyriausiojo specialisto, atsakingo už statybos leidimų išdavimą, pareigas pradėjo eiti Algimantas Vitkauskas. Vyriausiasis specialistas į darbą priimtas vadovaujantis LR Valstybės tarnybos įstatymo 11 straipsnio 1 dalies 2 punktu, 43 straipsnio 2 dalimi iš Valstybės tarnybos departamento Valstybės tarnautojų rezervo.

Į Širvintų rajono savivaldybės administracijos Architektūros ir teritorijų planavimo skyriaus vyresniojo specialisto – valstybės tarnautojo – pareigas 2010 m. gegužės 4 d. priimta Natalja Bareckienė, iki tol dirbusi Širvintų rajono savivaldybės administracijos Architektūros ir planavimo skyriuje pagal darbo sutartį.“
Širvintų rajono savivaldybės admininistracijos vyriausiojo specialisto vidutinė alga 2010 m. I ketvirtį (neatskaičius mokesčių) su priedais už darbo stažą ir kvalifikacines klases sudarė 2447 Lt, vyresniojo – 1800 Lt per mėnesį.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *